Zoeken

TT circuit eert Lee van Dam

31 augustus 2015
Lee van Dam is door voorzitter Arjan Bos geëerd voor de verdiensten die hij heeft voor het TT Circuit Assen. Bos deed dit tijdens de Grand Prix Motorcross op het TT Circuit Assen. Van Dam bedacht het concept van een GP Motocross op het circuit waar doorgaans de wereldtoppers wegrace strijden.

Lee van_Dam_geeerd

De unieke geschiedenis, de moderne voorzieningen en infrastructuur van het TT Circuit Assen tillen volgens Van Dam de motocross naar een nieuw niveau. Vier dagen van intensief werken waren nodig om een cross circuit aan te leggen. En dit denken werd door TT-voorzitter Bos geroemd.

Arjan Bos:
Lee van Dam denkt buiten gangbare paden en maakt daarmee het onmogelijke mogelijk. Van Dam heeft een geweldig team waarmee hij nieuwe concepten bedenkt en organiseert, zoals de Gamma Racing Day en nu de MXGP. Daarom eren wij Lee van Dam en danken wij hem als TT Circuit Assen voor zijn verdiensten.

Lee van Dam was zichtbaar verrast en waardeerde de woorden van TT Circuit Assen voorzitter Arjan Bos enorm.

Lee van Dam:
Ik waardeer deze geste, had het niet zien aankomen en ervaar het als een erkenning voor mij persoonlijk maar zeker ook voor het team waarmee ik dit doe. Ik stel dit heel erg op prijs evenals de samenwerking met het TT Circuit Assen, waardoor dit evenement en ook de Gamma Racing Day dit hoge niveau kunnen bereiken.