Zoeken

Spidi Darknight: motorjas voor de groei

19 december 2014
Spidi heeft met de Darknight een nieuwe leren motorjas aan de 2015 collectie toegevoegd die volgens de Italianen een krachtige uitstraling met een comfortabele pasvorm moet combineren, dankzij de toepassing van hoogwaardig stretchmateriaal op de juiste plaatsen.

 Spidi Darknight

Voor de ouder wordende motorrijder is het waarschijnlijk een herkenbaar probleem: je motorkleding die in de loop der jaren steeds krapper is gaan zitten, waardoor je had gewenst dat je 'm toch maar dat maatje groter had gekocht. Maar ja, wie koopt er nou motorkleding op de groei.

Met de Darknight moet dit probleem volgens Spidi definitief tot het verleden horen. De jas is aansluitend gesneden, maar dankzij de verstevigde stretchpanels zit de jas vanaf het allereerste moment als gegoten, zowel met als zonder de uitneembare thermovoering. Hierdoor behoudt de jas zijn pasvorm en blijven de aansluitende looks behouden.

De looks van de Darknight lenen zich bij uitstek voor motoren uit het naked of muscle segment. De vormgeving van de jas benadrukt het robuuste karakter van deze motoren. In combinatie met de eerder genoemde pasvorm is het een logische keuze voor de motorrijder die op zoek is naar de juiste verhouding tussen looks en comfort.

De Spidi Darknight is verkrijgbaar in volledig zwart, of in een combinatie met fluor en suède accenten. De maatvoering loopt van 46 t/m 58 en de verkoopadviesprijs is € 489,90 inclusief BTW.

Meer informatie:
Hoco Parts
www.hocoparts.com
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.