Zoeken

KTM introduceert LIFETIME Mobility Service

23 mei 2017
KTM heeft een gratis LIFETIME Mobility Service geïntroduceerd voor alle Street modellen die na 1 januari 2017 bij de KTM dealer in een van de 24 geselecteerde Europese landen zijn gekocht en onderhouden.

Elk KTM model dat met een 2-jarige fabrieksgarantie wordt geleverd heeft nu ook een jaar gratis LIFETIME Mobility Service. Als de motor vervolgens netjes bij de KTM dealer wordt onderhouden, zal de mobiliteit-service automatisch tot de volgende service interval worden verlengd (ofwel de jaarlijkse service of de kilometer-afhankelijke service, net wat ’t eerste komt) tot een maximum van 12 maanden.

De mobiliteit-service geld trouwens niet alleen voor nieuwe motoren van na 1 januari 2017, ook oudere KTM’s kunnen hiervoor in aanmerking komen. Het enige wat je daarvoor moet doen is je motor naar de KTM dealer brengen voor een servicebeurt, daarna wordt de LIFETIME Mobility Service automatisch geactiveerd. Nu zitten daar wel wat randvoorwaarden aan: eencilinders mogen niet ouder zijn dan 8 jaar en 60.000 km hebben gereden, bij tweecilinders is dat 8 jaar of 80.000 kilometer. 

Met de mobiliteit-service krijgen KTM rijders toegang tot een uitgebreid Europees netwerk van service providers en een 24-uurs callcenter voor noodgevallen. De service dekt technische mankementen, vandalisme, (poging tot) diefstal of brand, onder de assistentie voor rijder en passagier vallen reparatie ter plekke, wegslepen, opslag, vervangende onderdelen regelen en sleutelservice. 

In een worst-case scenario dat de motor niet kan worden gerepareerd, biedt de KTM LIFETIME Mobility Service onder andere ‘Trip Continuation”, wat de kosten voor rijder en passagier dekt vanaf de plaats waar men stil is komen te staan tot de geplande eindbestemming of alternatief, hetzij per taxi, huurauto, trein of vlucht, afhankelijk van de afstand. 

Meer info op www.ktm.com/mobilityservice of bij de KTM dealer.