Zoeken

KTM Adventure Rally: 3-daags avontuur in Italie

29 mei 2017
KTM heeft een eerste Europese editie van de Adventure Rally aangekondigd. De avontuurlijke trip, waarin de kennis van andere Adventure Rally’s is gecombineerd, vindt van 6 t/m 8 juli in Italië plaats en biedt ruimte aan 150 KTM avonturiers.

De KTM Adventure Rally is volgens de Oostenrijkers een event in de geest van het echte avontuur: over epische onverharde wegen en door ongerepte bossen, extreme rijomstandigheden overwinnen en dat allemaal delen met gelijkgestemde malloten. 

Elke ochtend, van 6 tot en met 8 juli, zullen drie nieuwe loops de 150 avonturiers diep in de iconische Bardonecchia regio in Italië brengen. En daarbuiten. Te kiezen valt er uit 3 verschillende niveau’s: 100% asfalt, 100% onverhard of een 50/50 optie. Elke route moet gegarandeerd goed zijn voor sterke verhalen ’s avonds bij het kampvuur in het basiskamp. 

De prijs van dit avontuur? Voor € 299 ben je d’r bij en dat is inclusief drie dagen rijden, alle GPS bestanden, drie diners, voorrijders en route markeringen, technische en banden support, medische assistentie, professionele fotografie, een backup voertuig, een KTM goodie bag en een bezemwagen. 

De KTM Adventure Rally is open voor de volgende KTM modellen: 640, 690, 950, 990, 1050, 1190 en 1290 Adventure modellen. De Rally moet volgens KTM geschikt zijn voor alle niveau’s rijvaardigheid, van beginners tot professionals. Met het idee van een KTM Adventure in gedachten zal de route een mix zijn van bochtige geasfalteerde wegen, gravelpaden en bospaden, alles in een schitterende omgeving.

Minimale vereisten:
- KTM Adventure motor (straatlegaat)
- Motorverzekering met Europese dekking
- Motorrijbewijs
- Minimale range 250 km

Registreren kan op www.ktm-adventure-rally.com