Zoeken

Bad Bo Limo: als VIP naar de TT

2 juni 2015
Altijd al als VIP naar de TT willen gaan, en beschik je over een goed gevulde portemonnee? Red Bull Rookies coureur Bo Bendsneyder biedt jou de mogelijkheid om op een unieke manier samen met vrienden, collega’s, relaties of familie de TT te beleven en de races van Bo van dichtbij mee te maken.

Bad Bo

Over een aantal weken gaat de TT van Assen weer van start. Bo koestert warme herinneringen aan dit evenement vorig jaar en gaat er natuurlijk alles aan doen om ook dit jaar weer op het podium te staan. Als klassementsleider gaat hij vol vertrouwen dit weekend in.

Om Bo’s perikelen, evenals de wedstrijd van de MotoGP, van dichtbij te beleven kan de speciale Bad Bo Limo compleet met VIP arrangement worden geboekt. Je wordt thuis met de limo opgehaald en weer thuisgebracht en wordt in Assen de hele dag in de watten gelegd, inclusief een meet & greet met Bo.

Bad Bo Limo arrangement tijdens de TT

 • Voor 5 personen een exclusieve rit in de “Bad Bo” Limo van en naar het TT Circuit. Je wordt opgehaald en weer thuisgebracht met deze speciale limousine!
 • De limousine wordt voorzien van een logo of foto naar keuze op de linker- en rechterzijde (afmeting in overleg)
 • Een fles bubbels in de limousine
 • 5 x exclusieve VIP arrangementen tijdens de TT bestaande uit:
  • Ontvangst in een VIP Box met perfect zicht op het circuit en TV schermen zodat je niets van de races hoeft te missen
  • Verzorgde lunch voor 5 personen
  • Onbeperkt drankjes aan de bar
  • Speciale paddock tour om je midden in de Grand Prix wereld het ultieme te laten zien van de motoren, de teamtrucks, helmen- en bandenleveranciers etc.
  • “Meet & greet” met Bo Bendsneyder
  • Rookies tour in de Red Bull Rookies Area in de paddock

Prijzen
Er is per dag slechts 1 "Bad Bo" Limo exclusief voor jou beschikbaar. Wees er dus snel bij en boek een compleet arrangement op de dag van jouw keuze (indien nog beschikbaar):

Compleet "Bad Bo" Limo Arrangement voor 5 personen:
Zaterdag 27 juni € 5.000 (€ 6.050 incl. BTW)
Vrijdag 26 juni € 3.500 (4.235 incl. BTW)
Donderdag 25 juni € 2.500 (€ 3.025 incl. BTW)

Wil je met meer dan 5 personen gebruik maken van dit “Bad Bo” Limo arrangement? Dat kan! Je betaalt dan per persoon (met een maximum van 8 personen per dag):
Zaterdag € 500 p.p. (€ 605 incl. BTW)
Vrijdag € 350 p.p.(€ 423,50 incl. BTW)
Donderdag € 250 p.p. (€ 302,50 incl. BTW)

Interesse?
Heb je interesse in dit exclusieve "Bad Bo” Limo arrangement? Neem dan gerust contact met ons op via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. zodat wij jou en je vrienden, collega’s, relaties of familie een onvergetelijke dag uit kunnen bezorgen. Uiteraard zijn er volop mogelijkheden om je eigen wensen in te passen. We sturen de chauffeur graag jouw kant op eind juni!