Zoeken

19 november Triumph Preview Event

19 oktober 2017
Normaal gesproken zou voor de meeste motorrijders de Motorbeurs Utrecht of het Salon in Brussel pas de eerste gelegenheid zijn geweest, maar dat duurde Triumph te lang. Om het 2018 nieuws zo snel mogelijk onder de aandacht te krijgen organiseert Triumph op zondag 19 november in het Nationaal Militair Museum in Soesterberg het Triumph Preview Event.

Maar liefst vier nieuwe modellen zullen zondag 19 november in het Nationaal Militair Museum te aanschouwen zijn en dat is ruime tijd voordat ze op de markt worden gezet. Naast de recent in Hinckley gepresenteerde nieuwe Bobber Black en Speedmaster zullen nog twee nieuwe modellen op het toneel worden gehesen, twee modellen die op de EICMA in Milaan zullen worden onthuld.

Het is niet voor het eerst dat Triumph een Preview Event organiseert, in 2012 organiseerde de Benelux importeur een soortgelijk evenement voor de toen hagelnieuwe Trophy en Trophy SE in het kasteel van Haarzuilens. Ditmaal heeft Triumph gekozen voor het Nationaal Militair Museum. Inderdaad, de locatie waar dit jaar Kawasaki z’n sneak preview had van de Z900. 

 

Het Triumph Preview Event is enkel voor motorrijders gedoeld. Iedereen is volgens Triumph van harte welkom tussen 11:00 en 17:00 uur, maar de entree is exclusief op vertoon van een geldig motorrijbewijs.